Antena 3 CNN Externe Meniul de Paşte al familiei regale, dezvăluit de un fost bucătar | Sunt servite doar preparate tradiționale

Meniul de Paşte al familiei regale, dezvăluit de un fost bucătar | Sunt servite doar preparate tradiționale

Regele Charles și Regina Consoartă Camila au participat la slujba de Paște de la Windsor. Este cel mai greu an peste Casa Regală a Marii Britanii după ce regele şi prinţesa Kate au anunțat că suferă de cancer.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mar 2024   •   17:25

Chiar dacă Paştele de anul acesta este unul atipic pentru Familia Regală britanică, este de așteptat ca meniul de Paşte să fie unul tradițional. Fostul bucătar regal Darren McGrady spune că familia regală servește friptură de miel în Duminica Paștelui.

În credința creștină și protestantă, mielul de Paște este un simbol al "mielului sacrificat" menționat în Vechiul Testament, dar și asociat cu imaginea lui Iisus, în postura de "Mielul lui Dumnezeu" care s-a jertfit pe cruce.

Familia regală face apoi loc pentru al doilea fel, alcătuit dintr-o selecție de brânzeturi rafinate și fructe, toate făcute pe domeniul Windsor. De asemenea din meniu nu lipsesc piersicile tot de pe domeniul Windsor.

Tradițional, Paștele regal este învelit... în ciocolată de aceea nu lipsesc deserturile cu ciocolată, dar și ouăle din ciocolată personalizate cu numele membrilor regali.

×
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close