Antena 3 CNN Externe Metoda simplă prin care o tânără a reușit să economisească 1.500 de lire sterline | "Chiar am nevoie de asta?"

Metoda simplă prin care o tânără a reușit să economisească 1.500 de lire sterline | "Chiar am nevoie de asta?"

O tânără virală pe TikTok a dezvăluit o metodă simplă de a economisi bani. Într-o singură lună, Matilda a reușit să pună deoparte 1.500 de lire sterline.

Metoda simplă prin care o tânără a reușit să economisească 1.500 de lire sterline | "Chiar am nevoie de asta?"
Sursa foto: GettyImages
de Roxana Mihăiescu    |    26 Dec 2023   •   10:53

Matilda, o tânără de 28 de ani, a descoperit o metodă prin care și-a redus semnificativ cheltuielile. În cadrul unui videoclip, tânăra împărtășește experiența sa.

Matilda explică faptul că și-a planificat cu atenție mesele și a efectuat o singură sesiune de cumpărături de alimente la începutul lunii, cu un buget fix de 100 de lire sterline.

Citește și: Metoda simplă prin care adormi mai ușor. Recomandarea neurologului Vlad Ciurea: "Se poate fără somnifere și fără alte lucruri"

Tânăra a dezvăluit că, de obicei, cheltuielile lunare se ridică undeva la 1.800 de lire sterline pe lună, pe haine, mâncare, chirie, facturi, activități sociale etc. 

Însă, în luna în care a aplicat metoda ”zero cheltuieli”, Matilda a reușit să economisească aproape toți banii pe care i-ar fi cheltuit în mod normal.

Ea mărturisește că această abordare nu este sustenabilă pe termen lung, dar este excelentă pentru o "resetare financiară" periodică.

Practic, tehnica este una pe cât se poate de simplă. Trebuie doar să analizăm mai atent cheltuielile zilnice și să ne întrebăm cu adevărat: "Chiar am nevoie de asta?" — o întrebare care ar putea face diferența în gestionarea eficientă a banilor noștri.

@brunchingblondie NO SPEND CHALLENGE REVIEW including how much money I saved ?✨ #nospendmonth #nospendchallenge ♬ Cooking, bossa nova, adults, light(950693) - Kids Sound

×
Subiecte în articol: TikTok metoda economisire bani
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close