Antena 3 CNN Externe Mexicul nu va mai participa la Miss Universe din cauza lui Donald Trump

Mexicul nu va mai participa la Miss Universe din cauza lui Donald Trump

Mexicul nu va mai participa la Miss Universe din cauza lui Donald Trump
Sursa foto: Foto: eurweb.com
01 Iul 2015   •   17:21
Mexicul refuză să mai participe la concursul de frumuseţe Miss Universe 2015 din cauza remarcilor lui Donald Trump la adresa mexicanilor.

Lupita Jones, Miss Universe 1991, este cea care se ocupă de organizarea şi selectarea frumuseţilor feminine pe plan intern şi cea care a anunţat decizia mexicanilor. Ea şi-a exprimat boicotul pe Twitter.

"Ca reprezentantă a oamenilor din Mexic, mă simt foarte jignită şi înfuriată, la fel ca toţi semenii mei", a scris Jones pe contul ei.

"Ca fostă Miss Universe, sunt de părere că Donald Trump face mult rău acestei organizaţii. Este o ruşine ca din cauza comentariilor sale rasiste am pierdut ce a reprezentat acest concurs de-a lungul anilor, atmosfera armonioasă şi pacea între naţiunile globului", adaugă aceasta.

În discursul în care şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al Statelor Unite, Trump a spus că "mexicanii aduc de peste graniţă droguri, cresc infracţionalitatea în SUA şi sunt nişte violatori"

Declaraţia i-a adus un imens val de critici, iar analiştii politici sunt de părere că excentricul miliardar şi-a compromis încă de la început toate şansele.

Mai multe companii au decis să boicoteze orice campanie a acestuia, iar televiziuni ca Univision, NBC sau Televisa au transmis că Trump va fi ignorat total, refuzând să mai transmită vreo informaţie legată de candidatul la Casa Albă.

×
Subiecte în articol: Donald Trump SUA
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close