Antena 3 CNN Externe A murit actorul Michael K. Williams, celebru pentru rolul din ”The Wire”. A fost găsit mort în apartament

A murit actorul Michael K. Williams, celebru pentru rolul din ”The Wire”. A fost găsit mort în apartament

Actorul Michael K. Williams, în vârstă de doar 54 de ani, celebru pentru rolul din serialul „The Wire”, a fost găsit mort în apartamentul lui din Brooklyn. Surse din poliție au declarat pentru New York Post că, în casă, au fost găsite accesorii de droguri, iar actorul ar fi putut lua o supradoză de heroină.

A murit actorul Michael K. Williams, celebru pentru rolul din ”The Wire”. A fost găsit mort în apartament
Sursa foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    07 Sep 2021   •   08:39

„The Wire”, difuzat în perioada 2002-2008, s-a axat pe ideea drogurilor din orașul Baltimore. Personajul lui Williams şi-a câștigat existența jefuind traficanții de droguri.

Din păcate, în timp ce își intra din ce în ce mai puternic în rol, a devenit dependent de cocaină, așa cum recunoștea într-un interviu publicat în 2012.

„Ar fi trebuit să fiu mort”, a spus Williams. „Evident, Dumnezeu m-a mântuit pentru un scop”, a adăugat starul.

Actorul Michael K. Williams a fost găsit decedat în apartamentul din New York de nepotul său, iar în locuință erau accesorii de droguri, astfel că se conturează ideea că actorul ar fi putut lua o supradoză de heroină.

Actorul a câştigat aprecieri pentru rolul său din„ The Wire ”, pe care senatorul de atunci Barack Obama o numea emisiunea sa preferată de televiziune.

Totodată, Barack Obama l-a numit pe Omar drept personajul său preferat din serialul TV şi „cel mai dur, cel mai rău tip din emisiune”, scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: Michael K. Williams
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close