Antena 3 CNN Externe Un miliardar american dezvăluie secretul succesului. L-a descoperit la doar 12 ani şi spune că oricine poate să-l atingă

Un miliardar american dezvăluie secretul succesului. L-a descoperit la doar 12 ani şi spune că oricine poate să-l atingă

Miliardarul american Mark Cuban a dezvăluit care este secretul succesului şi cum poate oricine să-l atingă după ce el l-a descoperit la doar 12 ani.

Un miliardar american dezvăluie secretul succesului. L-a descoperit la doar 12 ani şi spune că oricine poate să-l atingă
Sursa foto: Gettyimages | Yuji Sakai
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Sep 2023   •   17:41

Proprietarul Dallas Mavericks, Mark Cuban, şi-a construit încrederea prin dans, scrie CNBC.

"Eram un puşti, iar părinţii mei aveau posibilităţi financiare destul de limitate. Cu toate acestea ei spuneau mereu că trebuie să îmi dezvolt încrederea de sine", a declarat Mark Cuban.

Miliardarul american este de părere că lecţiile de dans au fost una dintre cele mai bune lucruri pe care le-a făcut pentru că siguranţa de sine câştigată i-a permis să "atace" oportunităţile care se iveau.

Unii experţi în leadership sunt de acord că încrederea în sine este unul dintre cele mai mari atuuri la birou, fie că eşti şef sau angajat, scrie Mediafax.

Citeşte şi: Țara europeană în care un ospătar poate câștiga 17.000 de euro pe lună

După ce a reuşit să stăpânească dansul, Cuban a început să dea lecţii, iar cu banii câştigaţi şi-a deschis un bar. A lucrat apoi ca barman şi vânzător de software. După ce a fost concediat de la jobul de vânzări, şi-a înfiinţat propria companie cunoscută ca MicroSolutions.

Câţiva ani mai târziu, în 1990, MicroSolutions este vândută către CompuServe pentru şase milioane de dolari. Tot în aceeaşi perioadă el co-fondează o companie de streaming audio care a fost cumpărată de Yahoo pentru 5,7 miliarde de dolari, în 1999.

Mark Cuban are acum o avere netă de 5,1 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

×
Subiecte în articol: Mark Cuban succes secret Dallas Mavericks
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close