Antena 3 CNN Externe Momentul în care un reporter este "atacat" de un peşte, în timpul unei transmisii în direct din Norvegia

Momentul în care un reporter este "atacat" de un peşte, în timpul unei transmisii în direct din Norvegia

O transmisiune în direct din Norvegia a fost întreruptă brusc de un pește care l-a "atacat" pe reporter. Imaginile au devenit virale pe reţelele sociale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Feb 2024   •   17:52

Un reporter a fost lovit în față de un pește în timp ce transmitea prognoza meteo de pe coasta Kristiansund, din Norvegia, cu marea furioasă chiar în spatele lui.

La un moment dat, în imagini se vede cum un pește a zburat brusc din senin și l-a "pălmuit" zdravăn pe meteorolog pe faţă, chiar în timpul transmisiunii. 

Lovitura peștelui a fost atât de puternică încât l-a doborât pe tânăr la pământ, chiar în momentul în care un val uriaș s-a apropiat de țărm și aproape că l-a măturat. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini cu reporterul "atacat" de peste în timpul transmisiunii:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Imaginile cu reporterul atacat de peștele nărăvaș au devenit virale pe platforma X. 

Cameramanul, care a surprins momentul viral, a izbucnit în hohote de râs la scena inedită. Videoclipul a fost repostat de Rawsalerts, iar internauții s-au distrat de minune urmărind clipul, notează sportskeeda.com.

O persoană a catalogat  pățania reporterului ca fiind dintre cele mai amuzante transmisiuni despre vreme pe care le-a urmărit vreodată. 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close