Antena 3 CNN Externe Naftali Bennett, discuție telefonică cu Vladimir Putin: ”Este pregătit pentru negocieri”

Naftali Bennett, discuție telefonică cu Vladimir Putin: ”Este pregătit pentru negocieri”

Premierul israelian Naftali Bennett a discutat duminică cu Vladimir Putin. Cei doi lideri au discutat despre situația dintre Rusia și Ucraina.

Naftali Bennett, discuție telefonică cu Vladimir Putin: ”Este pregătit pentru negocieri”
Sursa foto: Hepta.ro
de Georgiana Adam    |    27 Feb 2022   •   16:26

Un înalt oficial israelian a spus că președintele rus a transmis că ”este pregătit pentru negocieri”. Premierul israelian și-a exprimat îngrijorarea cu privire la situația din Ucraina și posibilitatea ca luptele să se intensifice și să conducă la pagube umanitare mai mari.

Oficialul a adăugat că, din cauza statutului special al Israelului și a relațiilor bune cu toate părțile, Bennett a afirmat că Israelul este gata să asiste atât cât este necesar și în orice moment pentru a ajuta la rezolvarea crizei și la apropierea părților.
 
Potrivit agenției de știri de stat ruse RIA-Novosti, Putin i-a spus lui Bennett că Federația Rusă este pregătită pentru negocieri la Gomel, în Belarus. Publicația a mai notat că Bennett a oferit serviciile Israelului pentru a media discuțiile între Rusia și Ucraina.
 
Vineri, CNN a raportat că președintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a cerut premierului israelian Naftali Bennett să găzduiască și să ajute la medierea negocierilor dintre cele două țări.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close