Antena 3 CNN Externe O româncă a devenit consilier local într-o comună din Bruxelles

O româncă a devenit consilier local într-o comună din Bruxelles

O româncă a devenit consilier local într-o comună din Bruxelles
Sursa foto: Foto: agerpres.ro
de M.Z.    |    18 Sep 2013   •   21:15
Gabriela Mara, care a participat la alegerile locale din octombrie 2012 pe lista Partidului Socialist Belgian, a devenit consilier local într-o comună din Bruxelles, după ce Anne-Sylvie Mouzon, figură proeminentă a organizaţiei locale a Partidului Socialist, a murit săptămâna trecută, informează Agerpres.
 
Anne-Sylvie Mouzon, care era şi deputată în legislativul regional, va fi înlocuită în funcţia de consilier local de Gabriela Mara, care era de mai multe luni prima pe lista supleanţilor. 
 
Gabriela Mara are 35 de ani şi este membră a biroului executiv al PSD Belgia, dar a participat la alegerile din octombrie 2012 pe lista comună a Partidului Socialist Belgian şi a Partidului Socialist Flamand pentru comuna Saint-Josse, obţinând poziţia de supleant patru în urma celor peste 200 de voturi adunate. 
 
Ea va depune luni jurământul în calitate de consilier local în comuna Saint-Josse din Bruxelles. 
 
Liderul PSD Belgia, Dan Luca, susţine că intrarea Gabrielei Mara pe lista consilierilor locali din Saint-Josse, una dintre comunele cu cei mai mulţi români din Bruxelles, se datorează bunei colaborări cu Partidul Socialist Belgian. 
 

×
Subiecte în articol: consilier local
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close