Antena 3 CNN Externe Obiceiul zilnic prin care Elon Musk a slăbit peste 9 kilograme: ”Mă simt mai sănătos!”

Obiceiul zilnic prin care Elon Musk a slăbit peste 9 kilograme: ”Mă simt mai sănătos!”

Elon Musk susține că se simte mult ”mai sănătos” după ce a încercat postul intermitent și a slăbit peste 9 kilograme. Recent, în podcast-ul lui Joe Rogan, Elon Musk spunea că îi place „mâncarea gustoasă” și că nu-i place să facă mișcare.

Obiceiul zilnic prin care Elon Musk a slăbit peste 9 kilograme: ”Mă simt mai sănătos!”
Sursa foto: Getty images
de Laura Dinu    |    01 Sep 2022   •   08:00

Imediat după ce a apărut în paginile ziarelor fără cămașă, ușor ”deformat” din cauza kilogramelor în plus, fiind fotografiat în insulele grecești, Elon Musk spune că a încercat postul intermitent și că acum se simte mai sănătos. 

Într-un tweet postat duminică, cel mai bogat om din lume a spus că a slăbit peste 9 kilograme.

„La sfatul unui bun prieten, am postit periodic și mă simt mai sănătos”. 

În luna mai a acestui an, Musk scria pe Twitter că folosește „zborurile ca o oportunitate de a posti” și că singura mâncare de la bordul avionului său era formată din „fructe și nuci”. 

Postul intermitent poate implica mai multe abordări, dar adesea înseamnă să mănânci doar între anumite ore ale zilei, cum ar fi între prânz și ora 20:00. 

CEO-ul Tesla a fost recent criticat de tatăl său, într-un interviu la un post de radio australian, în care acesta îi recomanda fiului său un supliment alimentar de slăbit. Errol Musk a susținut că respectivul supliment l-a ajutat și pe el să slăbească. 

Elon Musk spunea, la începutul acestui luni, că nu îi place să se antreneze, însă o face pentru a fi într-o formă mai bună, scrie businessinsider.com.

Mai mult decât atât, Musk a declarat că rutina lui de dimineață constă în a se trezi la ora 09:00 și a-și lua telefonul în mână:

”Primul lucru pe care îl fac atunci când mă trezesc este să mă uit la telefon, după care mă antrenez pentru aproximativ 20 de minute și pun din nou mâna pe telefon”.  

×
Subiecte în articol: Elon Musk post intermitent
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close