Antena 3 CNN Externe Un mall din Manchester, evacuat de urgență. Polițiștii au arestat un bărbat - VIDEO

Un mall din Manchester, evacuat de urgență. Polițiștii au arestat un bărbat - VIDEO

Un mall din Manchester, evacuat de urgență. Polițiștii au arestat un bărbat - VIDEO
Sursa foto: Foto: Twitter
23 Mai 2017   •   15:11

UPDATE - Potrivit celor mai recente informații apărute în presa internațională, un bărbat ar fi fost reținut în urma incidentului de la mallul din Manchester.

Un centru comercial din oraşul Manchester din Anglia, a fost evacuat marţi, iar martori au spus că au auzit o „bubuitură”. Poliţia a reţinut o persoană și investighează incidentul. La scurt timp, centrul a fost redeschis, potrivit unui martor Reuters.

Zeci de persoane fugeau marţi dintr-un centru comercial din Manchester, potrivit unui fotoreporter Reuters. Martorii au spus că au auzit o 'bubuitură' la Centrul Arndale, care ar fi fost evacuat.

„Unele persoane ieşeau ţinându-se de mână”, a spus un fotoreporter.

Inițial, poliţia din Manchester a anunţat că anchetează "un incident" la centrul comercial Arndale, fără a oferi mai informaţii. Un reporter al postului BBC a transmis că mai mulţi martori au declarat că au auzit focuri de armă.

Incidentul are loc la doar câteva ore după atentatul terorist care a avut loc la Manchester Arena. O explozie care a avut loc la Manchester Arena, după un concert al Arianei Grande, a provocat moartea a 22 de persoane şi rănirea altor 59, au anunţat marţi autorităţile britanice.

Incidentul este tratat drept un atentat terorist, iar Poliţia crede că atacul a fost comis de o persoană care a detonat un dispozitiv exploziv şi care a murit la faţa locului.

Premierul Theresa May a convocat o reuniune a comitetului de urgenţă al Guvernului COBRA marţi, la ora locală 9.00 (11.00, ora României) şi a anulat evenimentele de campanie de marţi.

Citiți și: Autogara din Londra, evacuată de urgență

×
Subiecte în articol: atentat atentat terorist centru comercial
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close