Antena 3 CNN Externe Pe ce a cheltuit Emmanuel Macron 26.000 de euro? Este incredibil pe ce s-au dus banii

Pe ce a cheltuit Emmanuel Macron 26.000 de euro? Este incredibil pe ce s-au dus banii

Pe ce a cheltuit Emmanuel Macron 26.000 de euro? Este incredibil pe ce s-au dus banii
Sursa foto: Foto: Facebook/Emmanuel Macron
25 Aug 2017   •   12:06

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26.000 de euro pe machiaj în primele trei luni de mandat în fruntea ţării, a anunţat publicaţia Le Point, citată de Adevărul.

Conform publicaţiei franceze citate, makeup artistul personal al lui Macron a înaintat două cereri de plată separate, una în valoare de 10.000 de euro şi alta de 16.000 euro, pentru machiajul efectual în timpul călătoriilor şi înaintea conferinţelor de presă ale liderului francez. Purtătorul de cuvânt al administraţiei de la Palatul Elysee a declarat în răspuns că „au fost nevoiţi să apeleze la un contractor în unele cazuri de urgenţă”. Conform celor de la Le Point, membrii administraţiei au declarat că aceste cheltuieli „vor fi reduse în mod semnificativ” în viitor.

Publicaţia franceză scrie că cheltuielile pentru machiaj ale preşedintelui Macron sunt mai mici decât cele ale predecesorilor acestuia. De exemplu, Francois Hollande a cheltuit circa 30.000 euro pentru machiaj în aceeaşi perioadă de timp, acesta având şi un frizer personal al cărui salariu brut lunar era de aproape 10.000 euro. Cheltuielile cu machiajul lui Nicolas Sarkozy au fost puţin mai mici - circa 8.000 de euro lunar.

 

 

×
Subiecte în articol: Emmanuel Macron
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close