Antena 3 CNN Externe Alertă în Germania. Ce au descoperit polițiștii în apartamentul unui suspect de terorism

Alertă în Germania. Ce au descoperit polițiștii în apartamentul unui suspect de terorism

Alertă în Germania. Ce au descoperit polițiștii în apartamentul unui suspect de terorism
de S.T.    |    07 Dec 2016   •   12:12

Poliţia germană a anunţat că a descoperit explozibili în apartamentul unui bărbat marţi, după arestarea în regiunea Renania Inferioară a unei persoane suspectate de fabricarea de bombe artizanale, relatează agenţia DPA.

Suspectul, care se află în arestul poliţiei, a afirmat despre bărbatul arestat anterior că este complicele său, potrivit poliţiei. Ambele persoane locuiesc în oraşul Voerde.

În timpul percheziţiei efectuate în apartamentul suspectului, poliţia a descoperit o bombă artizanală, muniţie şi amfetamină. După ce a fost interogat, suspectul, în vârstă de 36 de ani, a primit permisiunea să se întoarcă acasă.

Poliţia a întreprins o percheziţie şi la locuinţa bărbatului de 51 de ani care a fost arestat marţi ca urmare a unei sesizări anonime primite săptămâna trecută. În timpul percheziţiei, poliţia a găsit o puşcă de asalt, explozibili artizanali şi substanţe chimice care ar putea fi folosite la fabricarea de dispozitive explozive. Bărbatul a fost interogat pentru încălcarea legii privind deţinerea de arme.

Poliţia nu a oferit detalii despre cazul bărbatului arestat. Se bănuieşte de asemenea că o pungă de plastic ce conţinea patru bombe artizanale pe care un pescar a scos-o dintr-un canal din zonă ar aparţine bărbatului de 51 de ani.

După căutări în canal a fost descoperită o altă ţeavă din plastic, ale cărei reziduuri sunt de asemenea examinate.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Germania terorism politisti
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close