Antena 3 CNN Externe Gestul care i-a schimbat viața bătrânului care lucra într-un supermarket, la 82 de ani

Gestul care i-a schimbat viața bătrânului care lucra într-un supermarket, la 82 de ani

Warren Marion este unul dintre zecile de mii de americani care au fost nevoiți să lucreze până la o vârstă înaintată. La 82 de ani, bătrânul era casier la un supermarket, iar gestul unui client i-a schimbat viața.

Gestul care i-a schimbat viața bătrânului care lucra într-un supermarket, la 82 de ani
Sursa foto: Captura video
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2023   •   14:47

În vârstă de 82 de ani, Warren Marion a reușit să „se pensioneze” datorită unei acțiuni colective de binefacere, relatează The Guardian.

Veteran al marinei americane din Maryland, bătrânul a fost nevoit să lucreze într-un supermarket, în calitate de casier.

Roy McCarty, un client care l-a văzut pe bătrân la casă, a fost impresionat de povestea lui și a decis să-l ajute.

Astfel, Roy McCarty, proprietarul unei afaceri locale, a organizat o strângere de fonduri pe platforma TikTok, iar oamenii au donat în număr mare.

@bug_boys 82yr old Butch still putting in work. Has anybody seen the videos where a guy raised 180g's to help an 82 yr old walmart employee retire. We ought to do that for Butch. Who would donate? #fyp #foryou #foryoupage #walmart #gofundme ♬ original sound - BugBoys

"Am fost uimit să-l văd pe acest om în vârstă încă chinuit. Lucra în ture de 8 până la 9 ore”, a scris McCarty.

După ce a reușit să strâgă suma de bani, care a fost mai mare decât aștepările pe care le-a avut, Roy McCarty i-a oferit bătrânului un cec cu peste 100 de mii de dolari.

Când a primit cecul, Warren Marion a fost copleșit de gest și a spus că va folosi banii pentru a-și plăti casa și pentru a se retrage de la supermarket.

"Tot ceea ce vă pot spune este că Bunul Dumnezeu m-a binecuvântat pentru ceea ce am făcut în tinerețe”, a declarat Warren Marion, pentru Cumberland Times-News, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: SUA batran casier
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close