Antena 3 CNN Externe Putin, fotografiat în timp ce monta o zgardă cu emiţător la gâtul unui urs polar (FOTO)

Putin, fotografiat în timp ce monta o zgardă cu emiţător la gâtul unui urs polar (FOTO)

Putin, fotografiat în timp ce monta o zgardă cu emiţător la gâtul unui urs polar (FOTO)
Sursa foto: Putin
29 Apr 2010   •   11:37

?Latura sălbatică? a lui Vladimir Putin iese, din nou, la iveală, chiar sub privirele fotoreporterilor. După ce a montat un transmiţător pe o balenă albă şi a salvat o echipă de jurnalişti de atacul unui tigru, premierul rus se ocupă acum de... urşii polari.

Putin a a ajuns joi în Oceanul Arctic, pe insula Teritoriul lui Franz Josef, unde a ajutat o echipă de cercetători să monteze o zgardă cu emiţător la gâtul unui urs polar care câtăreşte nu mai puţin de 230 de kilograme, informează AFP.



Cu această ocazie, premierul Rusiei şi-a exprimat îngrijorarea pentru soarta urşilor polari, amenintaţi de încalzirea globală."Populatia urşilor polari este, în prezent, de doar 25.000 de animale", a declarat Putin.

Premierul rus a mai fost surprins în ipostaze inedite. În luna august a anului trecut, el a fost filmat în timp ce monta un transmiţător prin satelit pe o balenă albă. În septembrie 2008, premierul a salvat o echipă de televiziune de atacul unui tigru, împuşcând animalul cu o armă cu tranchilizante.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin urs polar
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close