Antena 3 CNN Externe Putin știe despre pierderile Rusie în război, dar Kremlinul nu poate spune numărul celor uciși

Putin știe despre pierderile Rusie în război, dar Kremlinul nu poate spune numărul celor uciși

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, a declarat că Vladimir Putin primește informații despre pierderile Rusiei în războiul împotriva Ucrainei, dar nu poate raporta public numărul celor uciși.

Putin știe despre pierderile Rusie în război, dar Kremlinul nu poate spune numărul celor uciși
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    02 Mar 2022   •   12:45

„Acesta este exclusiv apanajul Ministerului Apărării”.

Peskov nu a răspuns la întrebarea dacă Kremlinul are date despre numărul de victime în rândul populației civile: „Trebuie să întrebați armata despre asta”, a spus el potrivit RIA Novosti.

În plus, secretarul de presă a spus că în seara zilei de 2 martie, delegația rusă va aștepta negociatorii de la Kiev la discuții, dar nu a menționat locul negocierilor.

„În această după-amiază, la sfârșitul după-amiezii, delegația noastră va fi la fața locului în așteptarea negociatorilor ucraineni. Delegația noastră va fi pregătită să continue discuția în seara asta”.

Peskov a mai declarat încă o dată că Ucraina trebuie salvată de neonazişti.

„Știți că există un număr mare de formațiuni militare de natură naționalistă. Trebuie să scăpăm de ele. Aceștia sunt adevărați neo-naziști Aceștia sunt aceiași oameni care în 2014 - acum opt ani au început pur și simplu să-și ucidă oamenii, care au început să împuște, să tortureze oameni în sud-estul Ucrainei.

Când a început războiul, când au început să fie comise crime de război, atunci, din păcate, nu am văzut o asemenea unitate a Occidentului și nici nimeni nu a văzut-o. Și dintr-un motiv oarecare, deputaților din Parlamentul European nu le-a trecut niciodată prin cap să se ridice în semn de protest împotriva uciderilor acestor oameni în sud-estul țării.

Ei bine, din păcate, cineva trebuie să-i pedepseascăi”.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close