Antena 3 CNN Externe Putin a stabilit un nou termen limită pentru victoria în războiul din Ucraina

Putin a stabilit un nou termen limită pentru victoria în războiul din Ucraina

Putin se aștepta să captureze Ucraina în trei zile. Acest lucru a fost confirmat de experții militari occidentali, de documente și de rapoartele rușilor capturați. Acum, a stabilit un nou termen limită pentru victorie.

Putin a stabilit un nou termen limită pentru victoria în războiul din Ucraina
Sursa foto: Hepta.ro
de Alexandra Ionescu    |    22 Mar 2022   •   21:31

Cu toate acestea, planurile președintelui Federației Ruse s-au prăbușit în fața rezistenței ucrainene. Acum Putin a stabilit noi termeni pentru victorie.

 Șeful Federației Ruse a ordonat realizarea obiectivelor stabilite în perioada 21 aprilie - 7 mai.

Informațiile relevante au fost împărtășitede consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gerașcenko, pe canalul său Telegram: „Pe 21 martie, Putin a avut o întâlnire prin videoconferință cu Patrushev, Shoigu, Gerasimov și Bortnikov.

În timpul discuției despre situația actuală la pe front, am vorbit despre pierderile trupelor ruse, iar Gerasimov a descris pierderile drept „substanțiale.” Putin l-a întrerupt pe Gerasimov și a continuat spunând că acestea sunt pierderi tolerabile și nimic în comparație cu obiectivele care vor fi atinse după victorie”.

„Putin a limitat noile termeni ai ‘victoriei’ la 21 aprilie-7 mai, tocmai până la aceste date intenționează să forțeze conducerea ucraineană să semneze un acord care poate fi prezentat ca capitulare și să organizeze o paradă a victoriei pe 9 mai”,a continuat Anton Gherașcenko, potrivit Unian.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close