Antena 3 CNN Externe Răspunsul lui Zelenski, după ce un scriitor rus l-a întrebat dacă ar juca rolul lui Putin

Răspunsul lui Zelenski, după ce un scriitor rus l-a întrebat dacă ar juca rolul lui Putin

Dmitrii Bikov, un mare scriitor şi critic literar rus i-a luat un interviu lui Volodimir Zelenski. Iată ce a răspuns preşedintele ucrainean când a fost întrebat dacă ar vrea să joace rolul lui Vladimir Putin.

Răspunsul lui Zelenski, după ce un scriitor rus l-a întrebat dacă ar juca rolul lui Putin
Sursa foto: hepta
de Claudia Popovici    |    11 Mai 2022   •   20:44

Răspunsul preşedintelui ucrainean Volodimie Zelenski a fost relatat de actorul și regizorul de la Teatrul Vasile Alecsandri, din Iași, Ion Sapdaru pe pagina sa de socializare. 

"Una bună, bună de tot .

Dmitrii Bikov, un mare scriitor şi critic literar rus, opozant al regimului putinist i-a luat un interviu lui Volodimir Zelenskii. Printre întrebări, referindu-se la meseria lui Zelenskii, înainte să devină preşedinte, a fost şi asta :

- Ați vrea să-l jucati pe Putin ?

- Eu, demult nu mai accept roluri episodice, a răspuns Zelenskii", scrie actorul și regizorul Ion Sapdaru

Cine este Dmitri Bîkov, cel care i-a luat interviul lui Zelenski

Dmitri Lvovici Bîkov este un scriitor, poet și jurnalist rus. Fiind unul dintre cei mai prolifici scriitori contrmporani ruși, Bîkov a dobândit în ultimii ani o recunoaștere suplimentară pentru biografia lui Boris Pasternak, publicată în 2005.

Biografia i-a adus în 2006 premiul pentru cea mai vândută carte națională  și premiul Cartea Mare. Mai târziu, el a scris biografii ale lui Maxim Gorki și Bulat Okudjava.

Bîkov a absolvit Facultatea de Jurnalism de la Universitatea de Stat din Moscova. Ca jurnalist și critic, Bîkov a fost scris pentru revista Ogoniok din 1993. El a avut periodic, de asemenea, o emisiune la postul de radio Ecoul Moscovei, care a continuat cel puțin până la începutul anului 2008. Anterior, el a fost una dintre gazdele influentei emisiuni TV Vremeciko, informează Wikipedia

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close