Antena 3 CNN Externe Regele romilor a ieşit din comă. Declaraţii EXCLUSIVE ale copiilor lui Florin Cioabă

Regele romilor a ieşit din comă. Declaraţii EXCLUSIVE ale copiilor lui Florin Cioabă

Regele romilor a ieşit din comă. Declaraţii EXCLUSIVE ale copiilor lui Florin Cioabă
17 Aug 2013   •   14:00
UPDATE 16.20 - Familia lui Florin Cioabă le multumeşte medicilor turci şi persoanelor care au sărit în ajutorul regelui romilor. Va prezentam in exclusivitate imagini din Antalya şi declaratiile copiilor lui Cioabă. 


UPDATE 14.00 -
Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a ieşit din comă, este în stare stabilă şi se reface după intervenţia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit fiului acestuia, Dorin Cioabă, citat de Mediafax.

Dorin Cioabă a mai spus, sâmbătă, că tatăl său se simte "mai bine" după intervenţia făcută vineri, care a fost una "salvatoare".
   
În urma operaţiei, Florin Cioabă are nevoie de concentrat trombocitar, folosit la transfuzii de sânge.
La intrarea în spital, rudele stau cu afişe în mână, prin care cer sânge pentru Cioabă, grupa sanguină a acestuia fiind 0 cu RH pozitiv.
   
Apelurile către potenţiali donatori au avut ecou, până acum, la peste 20 de romi care se aflau în Antalya şi câţiva turci.



UPDATE 12.00 -
Regele romilor, Florin Cioabă, are nevoie urgentă de transfuzii de sânge. Problema este că spitalele din Turcia nu acceptă donatori din altă ţară aşa că familia acestuia s-a văzut nevoită să iasă în plină stradă şi să ceară ajutorul oamenilor.



Ştirea iniţială 09.20

Operatia la care a fost supus regele romilor Florin Cioabă a fost realizată cu  succes la spitalul Universitar din Antalya. Medicii i-au montat un dispozitiv pentru a-i ajuta inima să pompeze  sânge. Cu toate acestea, următoarele 24 de ore sunt critice.

Operaţia a fost făcută cu succes de o echipă de şase medici .

Zeci de membri ai familiei au aşteptat vestea bună cu sufletul la gură, în faţa spitalului.

"Mulţumesc celor de acasă şi vreau să le spun să nu se mai bată şi să nu se mai certe. Autorităţile turce ne-au adus la acest spital, în ultimul moment", a spus Liminiţa Cioabă, sora lui Florin Cioabă.

Medicii sunt încă rezervaţi în declaraţii. Ei spun că se vor pronunţa după ce va trece perioada critică de 24 de ore de la operaţie.

×
Subiecte în articol: florin cioaba florin cioaba
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close