Antena 3 CNN Externe Regina Elisabeta, surprinsă la volan la 95 de ani. Motivul pentru care nu are permis de conducere

Regina Elisabeta, surprinsă la volan la 95 de ani. Motivul pentru care nu are permis de conducere

Regina Angliei a fost surprinsă la volanul Range Rover-ului, alături de consilierul său pentru curse de cai, John Warren, în timpul unei vizite surpriză la grajdurile din Sandringham. Regina a condus în jurul Word Farm și grajdurile Commodore Yard.

Regina Elisabeta, surprinsă la volan la 95 de ani. Motivul pentru care nu are permis de conducere
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    19 Iul 2021   •   15:09

Îmbrăcată într-o bluză albă cu trandafiri roz, sub o vestă verde, Regina, în vârstă de 95 de ani, a atras privirile celor aflați la fața locului, în timp ce conducea autovehiculul, în compania consilierului său, John Warren. 

John Warren este consilierul apropiat al Reginei. Acesta a preluat rolul de la socrul său, Henry Herbert, în anul 2001, când acesta și-a pierdut viața, scrie Daily Mail

Regina Elisabeta este pasionată de caii pursânge. A deținut, de-a lungul anilor, sute de cai de curse care au câștigat peste 1.600 de victorii în diferite curse, cifră care este în continuă creștere. 

Pe lângă caii pursânge, Regina crește și ponei Shetland la Balmoral în Scoția și ponei Fell la Hampton Court. 

Reguli speciale pentru Regină

În ciuda faptului că Regina Elisabeta a fost surprinsă la volan în nenumărate rânduri, nu posedă permis de conducere. Și asta din cauza faptului că, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, a fost instruită ca șofer și mecanic auto în cadrul Serviciului teritorial de femei, arată Business Insider.

De atunci, reginei nu i s-a cerut niciodată să susțină un examen de conducere propriu-zis și, de asemenea, poate conduce fără o plăcuță de înmatriculare.

×
Subiecte în articol: Regina Elisabeta
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close