Antena 3 CNN Externe Un român de 19 ani, arestat în SUA după ce a furat 16.000 de dolari din conturile mai multor americani

Un român de 19 ani, arestat în SUA după ce a furat 16.000 de dolari din conturile mai multor americani

Un imigrant ilegal, de origine română, în vârstă de 19 ani, este acuzat că a furat peste 16.000 de dolari, prin fraudă cu mai multe carduri bancare clonate, conform NCWLIFE.

Un român de 19 ani, arestat în SUA după ce a furat 16.000 de dolari din conturile mai multor americani
Sursa foto: Imagini de pe camerele de supraveghere ale bancomatului
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2021   •   20:13

Fabio Ciuciu, în vârstă de 19 ani, a fost identificat ca fiind persoana dintr-o fotografie făcută de la un bancomat Cashmere Valley, în februarie 2019, când ar fi încercat să retragă numerar de pe un card fals.

El a fost acuzat prin mandat de furt de gradul I plus nouă acuzații de furt de identitate, pentru că ar fi folosit informații furate pentru a crea carduri false și a retrage numerar.

Ciuciu a fost arestat în cele din urmă luna trecută în Placentia, California.

Poliția Wenatchee spune că a lucrat cu agențiile federale pentru a-l identifica pe Ciuciu din fotografie și l-au găsit într-o bază de date Homeland Security folosind software-ul de recunoaștere facială.

Se crede că este un cetățean român care a intrat ilegal în Statele Unite ca minor, în 2016.

În perioada 2-4 februarie 2019, Ciuciu ar fi folosit carduri false pentru a retrage 16.295 dolari în numerar de la bancomatele din jurul Wenatchee Valley.

Poliția spune că cardurile au fost clonate din informațiile furate ale utilizatorilor colectate prin dispozitive ilegale de citire a cardurilor inserate în sloturile ATM, pentru a culege datele financiare ale utilizatorilor.

Ciuciu se confruntă cu acuzații de infracțiuni similare cu bancomat în regiunea Kitsap, unde a fost acuzat prin mandat în februarie 2020.

A fost trimis în judecată luna trecută după extrădarea sa în California și a apărut vineri la Curtea Superioară a din Chelan.

El rămâne în Centrul Regional de Justiție din Chelan pe o cauțiune de 50.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: SUA california
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close