Antena 3 CNN Externe Un român de 21 de ani a fost jefuit, și apoi ucis cu o macetă în Toledo

Un român de 21 de ani a fost jefuit, și apoi ucis cu o macetă în Toledo

Un tânăr de 21 de ani dintr-o familie de români,a fost jefuit și apoi ucis cu o macetă în Toledo. Criminalul purta o mască cu un schelet, și încă nu a fost găsit de poliție.

Un român de 21 de ani a fost jefuit, și apoi ucis cu o macetă în Toledo
Sursa foto: Pixels
de Alexandra Ionescu    |    03 Noi 2021   •   11:24

Andrey vărul tânărului, este devastat, la fel ca întreaga familie a lui Lorenzo Pompiliu Cazacu Motoi, băiatul de 21 de ani care a fost ucis de un bărbat weekendul trecut la Toledo.

„Pompi, așa cum îi spuneam noi încă de când era copil, nu a ucis nicio muscă în viața lui. Era foarte nobil, foarte umil, pâinea lui Dumnezeu. Nu am cuvinte să descriu durerea pe care o simt. Nu merita asta ”, a spus el.

Spaniol dintr-o familie de români, Pompi  era cibernetician, pasionat de calculatoare.

Pompi ar fi împlinit 22 de ani pe 30 aprilie, dar duminică dimineață. viața lui s-a sfârșit într-un mod tragic. A ieșit împreună cu un prieten la o plimbare, pentru că avea nevoie de aer curat. În fața casei lui, un bărbat mascat le-a sărit în față și le-a spus să îi dea tot ce au asupra lor.

Pompi i-a întins o bacnotă de 10 euro și telefonul mobil. Dar în inocența lui, i-a cerut tâlharului să îi înapoieze 5 euro, și atunci acesta l-a lovit în gât cu maceta. Prietenul lui Pompi s-a ales cu urechea tăiată.

Criminalul este încă în libertate, iar ancheta poliției este în desfășurare, potrivit Abc Toledo.

 

×
Subiecte în articol: toledo maceta crima
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close