Antena 3 CNN Externe Un român a lăsat fără curent un cartier întreg din Italia, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Un român a lăsat fără curent un cartier întreg din Italia, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Un român a reușit să lase fără curent sute de locuințe dintr-un cartier din Italia, după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp care s-a prăbușit pe carosabil.

Un român a lăsat fără curent un cartier întreg din Italia, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate
Sursa foto: Il Messaggero
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2023   •   16:41

Incidentul s-a produs în orașul Castelli Romani din Italia, într-o zonă intens circulată de mașini, autobuze, motociclete, bicicliști, pietoni și alte mijloace de transport.

Românul în vârstă de 40 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu putere de un stâlp aflat pe marginea drumului, lăsând sute de locuințe fără curent electric.

În urma impactului, stâlpul care susținea linia electrică s-a prăbușit pe carosabil, iar șoferul s-a ales cu o rană ușoară la cap, fără să existe alte victime.

Polițiștii și pompierii sosiți la fața locului au închis drumul și au amenajat semne de circulaţie pentru evitarea zonei, ceea ce a condus, timp de o oră, la formarea unor cozi și perturbări intense de trafic. 

Citește și: El este Marius, șoferul român inculpat în Anglia pentru moartea a 39 de oameni. Judecătorii au dat sentința

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tehnicienii au lucrat aproape două ore pentru a reda curentul electric locuințelor și afacerilor din zonă, iar drumul a fost redeschis imediat după mutarea stâlpului de pe carosabil, potrivit Il Messaggero.

 

 

×
Subiecte în articol: roman italia izbit stalp curent electric
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close