x close

MAE: Unul dintre românii de pe nava Westerdam se întoarce acasă. Vasul a acostat în Regatul Cambodgiei, din cauza epidemiei de coronavirus

de M.Z.    |    15 Feb 2020   •   08:54
MAE: Unul dintre românii de pe nava Westerdam se întoarce acasă. Vasul a acostat în Regatul Cambodgiei, din cauza epidemiei de coronavirus 418 Foto: Pixabay

Unul dintre cei 17 români aflați la bordul navei de croazieră Westerdam, care a acostat în Regatul Cambodgiei din cauza epidemiei de coronavirus, a plecat spre casă, după ce analizele medicale au infirmat prezenţa virusului, informează Ministerului de Externe român.

„Până la acest moment, un cetățean român a fost îmbarcat din Pnom Penh către România. Conform informațiilor comunicate de autoritățile locale, membrii echipajului (inclusiv cei opt cetățeni români) vor rămâne la bordul navei Westerdam”, a transmis vineri seara MAE, într-un comunicat de presă.

Toți pasagerii și membrii echipajului acostat în Regatul Cambodgiei au fost supuși testelor medicale, acestea infirmând existența vreunui caz de infectare cu coronavirus.

În prezent, pasagerii sunt transferați în capitala Cambodgiei, Pnom Penh, de unde vor fi îmbarcați pe diferite linii aeriene pentru a merge spre casă.
 

Citeşte mai multe despre:

coronavius nava Westerdam
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati