Antena 3 CNN Externe O româncă din Spania a trăit ca o regină, după ce a făcut un spaniol să îi dea aproape 1 milion de euro

O româncă din Spania a trăit ca o regină, după ce a făcut un spaniol să îi dea aproape 1 milion de euro

O româncă din Spania a fost condamnată la 6 ani de închisoare, după ce a trăit ca o regină, de pe urma unui spaniol pe care l-a făcut să se îndrăgostească de ea şi să îi dea aproape un milion de euro.

O româncă din Spania a trăit ca o regină, după ce a făcut un spaniol să îi dea aproape 1 milion de euro
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    18 Mai 2021   •   13:06

Românca lucra la un clubul din Cantabria ca hostesă când l-a întâlnit pe bărbatul de la care a reușit să sustragă suma fabuloasă de 922,000 de euro.

Cei doi au început să întrețină relații intime, iar acest lucru a făcut-o pe femeie să profite de încrederea bărbatului, și de faptul că acesta avea o situație financiară foarte bună.

Aceasta a început să ceară diverse sume de bani, spunându-i bărbatului că are nevoie de ei din motive ce s-au dovedit a fi false, precum: boli grave, accidente și situații critice în familie.

Printre mincunile inventate de româncă pentru a obține bani se numără și o tumoare pe creier, o operație pentru extirparea uterului, chimioterapia și radioterapia - toate situații extreme care necesitau sume mari de bani pentru a fi rezolvate.

De fiecare dată când bărbatul a cerut să îi fie returnați banii sau să primească o explicație, femeia l-a mințit și i-a spus că a fost înșelată de avocatul său din România și că banca unde avea depuși banii i-a înghețat conturile. Pentru a putea recupera toată suma, românca i-a cerut și mai mulți bani.

În perioada 2015 - 2017, femeia a reușit să obțină de la păgubit suma totală de 922,000 de euro.

Pentru a-i furniza acei bani, bărbatul și-a vândut trei proprietăți, a făcut cinci împrumuturi la un prieten și alte patru împrumuturi la bănci.

În momentul în care românca și-a dat seama că nu va mai reuși să obțină niciun ban de la bărbat, aceasta a rupt orice legătură cu el și a dispărut din locuința în care stătea, informează eldiariomontanes.es.

Bărbatul a decis să o dea în judecată pe femeie și a reușit să câștige cazul.

Instanța nu a crezut-o pe româncă atunci când a afirmat că vătămatul i-a oferit banii „din proprie voință” și a reușit să demonteze toate minciunile spuse de aceasta. Judecătorii nu au reușit să dea de urma niciunui medic din România care se presupunea că ar fi tratat-o de bolile pe care le-a inventat.

Femeia a fost condamnată la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. De asemenea, aceasta a fost amendată cu suma de 4,320 de euro și este obligată acum să plătească despăgubiri care să egaleze suma fraudată.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close