Antena 3 CNN Externe Mai mulți români au dat câte 100 de euro pe biletele spre România, dar nu au mai ajuns acasă. Microbuzul lor a fost blocat în Germania

Mai mulți români au dat câte 100 de euro pe biletele spre România, dar nu au mai ajuns acasă. Microbuzul lor a fost blocat în Germania

Un român a fost prins în timp ce transporta pasageri fără permis, în Germania. Tânărul șofer a ajuns la Poliție, iar pasagerii nu și-au putut continua călătoria.

Mai mulți români au dat câte 100 de euro pe biletele spre România, dar nu au mai ajuns acasă. Microbuzul lor a fost blocat în Germania
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2023   •   21:06

Un control făcut duminică, 9 aprilie, în Landshut (landul Bavaria Inferioară), Germania, unui microbuz a scos la iveală faptul că un şofer român transporta pasageri deşi nu avea autorizația necesară.

În timpul controlului, tânărul de 27 de ani a înmânat polițiștilor un jurnal de bord din care rezulta că persoanele aflate în microbuz au plătit fiecare câte 100 de euro pentru acest serviciu, scrie stiridiaspora.ro.

Citeşte şi: Cât costă în 2023 să aduci în țară o mașină cumpărată din Germania

Întrucât şoferul român nu avea permis conform Legii privind transportul de pasageri, toţi cei aflaţi în microbuz nu și-au putut continua călătoria.

Agenții Poliției Federale au efectuat o serie de controale, la frontieră, pe A93, la intrarea în Germania. 

Un alt român a fost întors din drum de către polițiștii germani, după ce oamenii legii au descoperit că acesta avea interdicție de a intra în această țară. 

 

×
Subiecte în articol: romani Germania
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close