Antena 3 CNN Externe Rusia recunoaște că vrea să șteargă granițele Ucrainei: ”Ucraina pe care o cunoşteam, în acele frontiere, nu mai există. Şi nu va mai fi”

Rusia recunoaște că vrea să șteargă granițele Ucrainei: ”Ucraina pe care o cunoşteam, în acele frontiere, nu mai există. Şi nu va mai fi”

Moscova admite că duce un război de ocupaţie, deşi spunea că vrea să ”denazifice” Ucraina.

Rusia recunoaște că vrea să șteargă granițele Ucrainei: ”Ucraina pe care o cunoşteam, în acele frontiere, nu mai există. Şi nu va mai fi”
Sursa foto: hepta
de Alexandra Ionescu    |    18 Iun 2022   •   09:41

Rusia caută să şteargă Ucraina, stat independent începând din 1991, de pe faţa pământului, din moment ce n-o poate cuceri.

Asta indică bombardamentele permanente aflate în curs de 115 zile.

Dar oficialii admit că Moscova vrea să modifice graniţele vecinilor, în dorinţa de a alipi Ucraina la Rusia, informează Mediafax.

„Ucraina pe care o cunoşteam, în acele frontiere, nu mai există. Şi nu va mai fi. Acest lucru este evident. Acele graniţe au dispărut”, a spus purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, într-un interviu pentru Sky News Arabia, citată de agenţia Ria Novosti.

„Singurul lucru pe care îl au în comun Ucraina şi Rusia este graniţa”, afirmat Volodimir Zelenski, înainte de startul războiului.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina granite
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close