Antena 3 CNN Externe S-a săturat să mai aştepte moartea. O rusoaică de 105 ani s-a sinucis

S-a săturat să mai aştepte moartea. O rusoaică de 105 ani s-a sinucis

S-a săturat să mai aştepte moartea. O rusoaică de 105 ani s-a sinucis
Sursa foto: Foto: thesun
de S.T.    |    21 Mar 2012   •   12:26

Obişnuim adesea să spunem că viaţa e frumoasă şi că merită trăită la intensitate maximă. Cât suntem tineri vrem să ne bucurăm de fiecare moment frumos, să căpătăm înţelepciune cu fiecare greşeală şi să dăm uitării clipele neplăcute. Ajungem la o vârstă la care ne amintim cu nostalgie de perioadele în care toate erau bune, eram fericiţi şi nu ne gândeam că boala şi bătrâneţea vor veni aşa repede în viaţa noastră.

O femeie de 105 ani, originară din Darsun, Rusia, s-a spânzurat după ce le-a mărturisit apropiaţilor că s-a săturat să mai aştepte să moară din cauze naturale, scrie The Sun.

Bătrânica Anastasia Koreva a suferit o depresie puternică după ce o infecţie la plămâni a doborât-o. Pentru că nu a mai suportat chinurile bătrâneţii, femeia şi-a pus capăt zilelor.

Pensionara a aşteptat momentul în care toate rudele erau plecate de acasă pentru a-şi improviza o spânzurătoare în dormitor cu ajutorul unui uscător de rufe.

Rusoaica a trăit în cele două războaie mondiale, revoluţia bolşevică, dar şi tiraniile regimului stalinist.

"A mai încercat să se sinucidă o dată, motivând că s-a săturat să mai trăiască. Dar am reuşit să o salvăm la timp. Însă de data aceasta nu am mai fost la fel de norocoşi", a declarat afectat un membru al familiei.

 

×
Subiecte în articol: sinucidere Rusia
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close