Antena 3 CNN Externe Şase bărbaţi au furat 70 de lingouri de aur de la bordul unui vas din Arhipelagul Caraibelor

Şase bărbaţi au furat 70 de lingouri de aur de la bordul unui vas din Arhipelagul Caraibelor

Şase bărbaţi au furat 70 de lingouri de aur de la bordul unui vas din Arhipelagul Caraibelor
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
01 Dec 2012   •   18:29

Şase bărbaţi care pretindeau că sunt poliţişti au furat 70 de lingouri de aur, în valoare de peste 11 milioane de dolari (8,4 milioane de euro) de pe un vas staţionat într-un port al Insulei Curaçao (Arhipelagul Caraibelor), scrie ziarul italian Corriere della Sera, în ediţia online.
   
Conform poliţiei, hoţii au pretins iniţial că sunt poliţişti, dar ulterior au ameninţat cu armele echipajul pescadorului "Summer Bliss", în timp ce nava era staţionată în portul din Curaçao.
   
Cel puţin şase bărbaţi au încărcat în trei vehicule 70 de lingouri de aur care erau la bordul ambarcaţiunii şi au fugit.
   
Un oficial local a declarat că autorităţile fuseseră informate în legătură cu sosirea navei, dar a refuzat să spună care era destinaţia preţioasei încărcături.
   
Conform publicaţiei Charlotte Observer, lingourile fuseseră aduse din Guyana, un stat din America de Sud. Poliţia a reuşit să afle numărul de înmatriculare al unuia dintre vehiculele implicate în jaf. Valoarea celor 70 de lingouri depăşeşte 11 milioane de dolari (8,4 milioane de euro).

×
Subiecte în articol: arhipelag caraibe politisti vas America de Sud
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close