Antena 3 CNN Externe ”Nu ne sacrificăm pe noi pentru Ucraina” | Scrisoarea meșteșugarilor afectați de creșterea prețurilor din Germania

”Nu ne sacrificăm pe noi pentru Ucraina” | Scrisoarea meșteșugarilor afectați de creșterea prețurilor din Germania

Asociația comercială a Germaniei de Est a trimis o scrisoare cancelarului Olaf Scholz în care spun că nu își doresc să se sacrifice pentru Ucrania și cer autorităților negocieri pentru încetarea războiului.

”Nu ne sacrificăm pe noi pentru Ucraina” | Scrisoarea meșteșugarilor afectați de creșterea prețurilor din Germania
Sursa foto: Gettyimages | Oliver Rossi
de Ioana Mircea    |    21 Aug 2022   •   23:33

Asociația comercială a Germaniei de Est a trimis o scrisoare cancelarului Olaf Scholz în care au cerut ridicarea tuturor sancțiunilor împotriva Rusiei. De asemenea, solicită și negocieri pentru a pune capăt războiului împotriva Ucrainei.

”Noi, meseriașii, știm din multe conversații cu clienții noștri că marea majoritate nu este pregătită să-și sacrifice nivelul de trai câștigat cu greu de dragul Ucrainei. Nici acesta nu este războiul nostru!”, se arată în scrisoare.

”Vrei să fii cancelarul care a distrus Germania? Chiar vrei să-ți sacrifici țara?”, i-au transmis oamenii cancelarului.

Oamenii „se îngrijorează de viitorul copiilor și nepoților noștri, se îngrijorează de existența viitoare a companiilor noastre, pentru țara noastră”. În plus, scrisoarea precizează că în Ucraina ”nu se poate vorbi despre un stat democratic fără cusur”, potrivit Spiegel.

×
Subiecte în articol: Germania Război Ucraina
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close