Antena 3 CNN Externe Serviciul de Securitate al Ucrainei avertizează cu privire la posibila răspândire a unui fals conform căruia conducerea și guvernul ucrainean au predat țara

Serviciul de Securitate al Ucrainei avertizează cu privire la posibila răspândire a unui fals conform căruia conducerea și guvernul ucrainean au predat țara

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) avertizează cu privire la posibila răspândire a unui fals conform căruia conducerea și guvernul ucrainean au predat țara. Acest lucru este menționat într-un mesaj pe canalul Telegram al SBU .

Serviciul de Securitate al Ucrainei avertizează cu privire la posibila răspândire a unui fals conform căruia conducerea și guvernul ucrainean au predat țara
de Alexandra Ionescu    |    01 Mar 2022   •   15:43

"Fiți gata pentru un alt fals la care ocupanții ruși vor încerca să recurgă. Și anume, că conducerea și guvernul ucrainean ar fi predat țara. Această dezinformare poate fi replicată prin toate canalele posibile  și să convingă trupele noastre să se predea!".

Serviciul a subliniat că chiar și în cazul dispariției comunicării și al posibilității de a verifica dacă aceste date sunt fiabile, fiți liniștiți: „capitularea Ucrainei este imposibilă!”

"Conducerea statului, împreună cu poporul, se opune trupelor ruse și face tot posibilul pentru a elibera teritoriile ucrainene de invadatori. Toate autoritățile, trupele și forțele de ordine vor rezista și vor câștiga!", a subliniat SBU.

În același timp,  jurnalistul Andriy Tsaplienko a spus că un videoclip fals cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski  care a semnat deja predarea Kievului este deja redat în Hersonse..

„Ca o „confirmare” a acestui fapt, vor fi răspândite documente false – presupus semnate – precum și videoclipuri false, editate”, a spus Reznikov.

"Asta e o minciuna. Acest lucru nu se va întâmpla. Nu va fi nicio predare! Doar victorie”

Este clar că oamenii care sunt conștienți de războiul informațional nu vor crede. Dar nu toată lumea este imună la propagandă", a adăugat el.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close