Antena 3 CNN Externe Spaniolul care şi-a tranşat nevasta româncă însărcinată în patru luni, arestat fără drept de cauţiune

Spaniolul care şi-a tranşat nevasta româncă însărcinată în patru luni, arestat fără drept de cauţiune

Spaniolul care şi-a tranşat nevasta româncă însărcinată în patru luni, arestat fără drept de cauţiune
Sursa foto: Foto: nation.com.pk
de M.Z.    |    26 Oct 2013   •   19:41
Spaniolul care şi-a ucis şi tranşat iubita româncă, însărcinată în patru luni, a fost arestat fără drept de cauţiune. Specialiştii au decis că individul avea discernământ când a comis crima şi că trebuie să răspundă în faţa justiţiei. El riscă 20 de ani de închisoare.

Românca, absolventă cu rezultate excelente a Universităţii Politehnice din Valencia, avea de 26 de ani şi voia să urmeze o carieră în cercetare.

Asasinul Sorinei a fost filmat imediat după ce a părăsit tribunalul. Urcat în maşina poliţiei, individul şi-a ascuns privirea în faţa camerelor de luat vederi.

Bărbatul a fost dus în arest, unde va sta până la proces. Este acuzat de crimă, dar şi de incendierea casei în care a ucis-o pe româncă. Cei doi erau împreună de şapte ani şi locuiau la marginea unui sat din estul Spaniei.

Luni, s-ar fi luat la ceartă, după ce românca, însărcinată în patru luni, i-ar fi spus iubitului că vrea să pună capăt relaţiei. Înfuriat, spaniolul a ucis-o, apoi a tranşat-o şi a dat foc locuinţei. Apropiaţilor tinerei nu le vine nici acum să creadă.

Absolventă cu note maxime a Universităţii Politehnice din Valencia, Sorina fusese şi premiată pentru proiectele sale în cercetare. Studia intens şi voia să-şi continue munca din studenţie.

Luni, într-o piaţă din centrul Valenciei, va fi ţinut un moment de reculegere în memoria Sorinei. Şocaţi de tragedie, zeci de spanioli au ieşit în aceste zile în stradă şi au protestat în tăcere, faţă de violenţa împotriva femeilor. Sorina e cea de-a 39 victimă a violenţei domestice, în acest an, în Spania.




×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close