Antena 3 CNN Externe Spital de copii bolnavi de cancer din Kiev, lovit de o rachetă lansată de ruşi | Un copil a murit, iar alţi doi au fost răniţi

Spital de copii bolnavi de cancer din Kiev, lovit de o rachetă lansată de ruşi | Un copil a murit, iar alţi doi au fost răniţi

Un spital de oncologie pediatrică din Kiev a fost lovit de o rachetă lansată de ruşi, în această seară, iar un copil a murit şi alţi doi au fost răniţi, anunţă publicaţiile din Ucraina.

Spital de copii bolnavi de cancer din Kiev, lovit de o rachetă lansată de ruşi | Un copil a murit, iar alţi doi au fost răniţi
Sursa foto: Hepta | Anastasia Vlasova / Stringer
de Alin Tarnovschi    |    26 Feb 2022   •   22:44

Spitalul situat în zona capitalei Kiev ar fi fost lovit de o rachetă lansată de forţele ruse, iar în urma exploziei un copil a murit, iar alţi doi au fost răniţi.

De asemenea, alte două persoane adulte au fost rănite şi au avut nevoie de îngirjiri medicale.

"1 copil mort, doi răniți si doi adulți răniți. Pentru asta, Rusia si Putin vor deveni inamicii întregii lumi civilizate.

Cu fiecare ora, sunt tot mai convins ca Ucraina va câștiga războiul asta absurd.

Zeci de mii de civili se pregătesc să-și apere localitățile cu cocktailuri Molotov si arme de vânătoare. Armata Ucrainei nu este singura. Germania le trimite aruncătoare de grenade anti-tank, americanii le trimit bani pentru armament.

Pe străzile din Kiev se duc lupte crâncene, cu ucraineni câștigători in lupta cu mercenarii lui Putin. Blindatele rușilor nu au pătruns in oraș. Inamicul trage de la distanta sau din aer, lovind la întâmplare cartiere rezidențiale sau spitale.

In Harkov, Odessa si Mariupol se duc lupte grele. Ucraina rezista!

Tot mai mulți bărbați vor sa lupte. Vor arme si veste anti-glont, iar daca Occidentul le furnizează, Putin va fi istorie.

Rusii de rand nu vor războiul asta tâmpit, doar Putin si camarila lui de generali.

Ziua 3. Modern Warfare. ANTENA 3 E AICI!", a scris într-o postare pe Facebook trimisul special Antena 3 în Ucraina, Cristi Popovici.

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Kiev
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close