Antena 3 CNN Externe Tânără răpită, torturată și decapitată de un prieten din copilărie, fiul unui influent om de afaceri

Tânără răpită, torturată și decapitată de un prieten din copilărie, fiul unui influent om de afaceri

O femeie de 27 de ani, din Pakistan a fost omorâtă cu sânge rece, după ce a fost răpită și torturată de unul dintre prietenii săi din copilărie, fiul unui influent om de afaceri.

Tânără răpită, torturată și decapitată de un prieten din copilărie, fiul unui influent om de afaceri
Sursa foto: Noor Mukadam
de Viorel Aydan Cioroi    |    09 Aug 2021   •   14:29

Zahir Jaffer, un bărbat de 30 de ani din Pakistan, un prieten foarte bun, din copilărie, de-al fetei, este principalul acuzat că a sechestrat-o pe tânăra Noor Mukadam, înainte de o decapita. Fata ar fi fost sechestrată la domiciliul bărbatului, în Islamabad.

După moartea fetei, în spațiul public au apărut discuții despre indulgența prea mare a legilor din Pakistan, în legătură cu abuzurile domestice și violența împotriva femeilor.

Moartea tinerei a stârnit un val de emoții pe rețelele de socializare, sute de persoane cerând #JusticeforNoor pe Twitter. În urma incidentului, pagina GoFundMe a strâns 36.000 de lire sterline pentru a acoperi taxele de judecată ale părinților fetei.

Părinții criminalului, Asmat și Zakir, sunt acuzați că ar fi încercat să acopere odioasa crimă, când, s-a descoperit că aceștia au încercat să șteargă probele.

Poliția spune că Asmat și Zakir au avut în permanență contact cu fiul lor și că ar fi avur informații clare cu privire la răpire și că ar fi trimis mai muți terapeuți pentru a discuta cu fiul lor, potrivit CNN.

×
Subiecte în articol: rapita Decapitata Torturata fiu Influent om afaceri
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close