Antena 3 CNN Externe Ţara unde nu există milă! Un MILIARD de oameni, şocaţi de aceste imagini

Ţara unde nu există milă! Un MILIARD de oameni, şocaţi de aceste imagini

Ţara unde nu există milă! Un MILIARD de oameni, şocaţi de aceste imagini
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    18 Oct 2011   •   10:15

Caz revoltător în China, unde o fetiţă de numai doi ani a murit din cauza nepăsării celor din jur. Două maşini au lovit-o, iar agonia copilei a fost ignorată de nu mai puţin de 18 trecători. Oricare dintre aceştia i-ar fi putut da o mână de ajutor şi o şansă la viaţă. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt şocante.

Un microbuz o loveşte în plin pe fetiţa de doi ani. După impact, şoferul dă semne că va încetini. Nici vorbă însă. Trece şi cu roţile din spate peste copil şi îşi vede mai departe de drum.

Nimeni din piaţa unde a avut loc accidentul nu a intervenit. Pe lângă trupul rănit au trecut, unul după celălalt, pietoni şi biciclişti. Niciunul însă nu a aruncat mai mult de o privire indiferentă spre copil şi spre balta de sânge din jur.
 
Lăsată să zacă pe caldarâm, fetiţa a fost călcată de încă o maşină. Iar din acel moment nu a mai făcut nicio mişcare. Culmea indiferenţei şi a nepăsării, tot nu a intervenit nimeni, până când, în sfârşit, o femeie a încercat să o ridice. A văzut că fetiţa este inertă şi a mutat-o printre nişte saci cu marfă. Atât. Abia atunci a apărut mama copilului, care a luat fetiţa în braţe şi a plecat în grabă.

A fost prea târziu însă pentru fetiţă. Indiferenţa a 18 trecători o condamnase deja la moarte. A mai supravieţuit câteva ore, după care s-a stins la spital.

Urmează imagini cu un puternic impact emoţional

 



×
Subiecte în articol: fetita moarta China masini lovire
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close