Antena 3 CNN Externe Ucraina spune că va elibera prizonierii de război ruși dacă mamele lor vin după ei la Kiev: "Noi nu purtăm război împotriva mamelor și a copiilor lor"

Ucraina spune că va elibera prizonierii de război ruși dacă mamele lor vin după ei la Kiev: "Noi nu purtăm război împotriva mamelor și a copiilor lor"

Ucraina le invită pe mamele îngrijorate ale rușilor capturați pe câmpul de luptă să vină să-și ia fiii acasă, într-o aparentă încercare de a face de rușine Moscova.

Ucraina spune că va elibera prizonierii de război ruși dacă mamele lor vin după ei la Kiev: "Noi nu purtăm război împotriva mamelor și a copiilor lor"
Sursa foto: Twitter | @IdaFMartinez1
de Alexandra Ionescu    |    03 Mar 2022   •   14:16

„S-a luat decizia de a preda soldații ruși capturați mamelor lor dacă vin să îi ia din Ucraina, din Kiev”, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării.

Kievul a încercat să submineze sprijinul public rus pentru invazie prin deschiderea unei linii telefonice telefonice pentru părinții ruși pentru a afla dacă fiii lor se numără printre cei morți sau capturați.

Ministerul apărării a publicat numere de telefon și o adresă de e-mail pentru a oferi informații despre rușii capturați, iar mamele vor fi invitate la Kiev pentru a-și ridica fiii dispăruți.

„Veți fi primiți și duși la Kiev, de unde vă veți putea lua fiii acasă”, se spune în declarația ministerului, potrivit The Times of Israel.

„Spre deosebire de fasciștii lui Putin, noi, ucrainenii, nu purtăm război împotriva mamelor și a copiilor lor capturați”.

ВАЖНО! ОЧЕНЬ ВАЖНО! Прошу донести эту информацию до тысяч несчастных матерей, Российских, сыновья которых попали в...

Posted by Антон Геращенко on Wednesday, March 2, 2022

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Parteneri
Leguma cu care românii au dat lovitura în această perioadă E 30 lei kg!
x close