Antena 3 CNN Externe Un designer brazilian a creat prima pereche de jeanşi anticelulită din lume

Un designer brazilian a creat prima pereche de jeanşi anticelulită din lume

Un designer brazilian a creat prima pereche de jeanşi anticelulită din lume
Sursa foto: Foto: q8rashaqa.com
de S.T.    |    11 Noi 2013   •   14:55

Designerul brazilian Alexandre Herchcovitch a anunţat că a creat prima pereche de jeanşi anticelulită din lume, care folosesc căldura corporală pentru a combate efectul "cojii de portocală" ce apare la nivelul pielii, informează dailymail.co.uk.
   
Noul model de jeanşi, denumit "beauty denim", captează căldura corporală şi o transformă în raze infraroşii, redirecţionate apoi către piele pentru a stimula acele zone ale corpului care sunt cele mai expuse la riscul de apariţie a celulitei.
   
Alexandre Herchcovitch şi-a prezentat noua creaţie la un show de modă la Rio de Janeiro.

Designerul a dezvăluit, totodată, că a avut nevoie de cinci ani de cercetări intense până când produsul final şi-a dovedit eficienţa.
   
Experţii în domeniul medical şi-au exprimat însă scepticismul, spunând că nu există un leac miraculos împotriva celulitei, care poate fi cauzată de o dietă nesănătoasă, o circulaţie sangvină deficitară şi un metabilism lent.
   
Celulita afectează aproximativ 90% din femeile în vârstă de peste 30 de ani din Marea Britanie.
   
Jeanşii creaţi de Alexandre Herchcovitch au fost confecţionaţi dintr-o fibră specială confecţionată manual în Brazilia, denumită "Emana", utilizată deja la fabricarera unor articole vestimentare sportive şi a unor colecţii de lenjerie intimă.
   
Designerul brazilian nu a anunţat deocamdată data la care jeanşii anticelulită vor fi lansaţi în magazine şi nici preţul cu care acest articol vestimentar va fi comercializat.
   

×
Subiecte în articol: celulita
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close