Antena 3 CNN Externe Un irakian a fost ucis în Germania de doi sirieni

Un irakian a fost ucis în Germania de doi sirieni

Un irakian a fost ucis în Germania de doi sirieni
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Aug 2017   •   14:47

Doi adolescenţi sirieni de 14 şi 16 ani au fost arestaţi după un atac cu cuţit care a curmat vineri viaţa unui irakian la Wuppertal, vestul Germaniei, au anunţat sâmbătă autorităţile, care exclud orice motivaţie teroristă, informează AFP. 

Poliţia şi Parchetul din acest oraş industrial din vestul Germaniei au precizat că sunt încă în căutarea altor doi bărbaţi de 23 şi 29 de ani, având legătură cu această crimă. 

Cei doi adolescenţi arestaţi au ajuns în Germania în urmă cu un an şi sunt deja cunoscuţi de poliţie, subliniază agenţia de presă DPA. 

În timpul unei încăierări dintr-un mic magazin de lângă gară, un bărbat de 31 de ani a fost ucis cu lovituri de cuţit, în timp ce fratele lui de 25 de ani a fost grav rănit, vineri după-amiază. Cele două victime sunt originare din Irak, iar tânărul rănit este acum în afara oricărui pericol. 

Potrivit primelor interogatorii, agresorii şi victimele se cunoşteau. "În stadiul actual al anchetei, motivaţia teroristă poate fi exclusă", se spune într-un comunicat al poliţiei şi Parchetului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ucis Germania
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close