Antena 3 Externe Un nou drog, mai "tare" decât heroina, face ravagii printre consumatori

Un nou drog, mai "tare" decât heroina, face ravagii printre consumatori

de G.C.P    |    24 Iul 2012   •   13:34
Un nou drog, mai "tare" decât heroina, face ravagii printre consumatori

Poliţia anti-drog, din oraşul siberian Tomsk, a descoperit un nou produs narcotic, preparat dintr-o substanţă, care este folosită, de obicei, la reşaparea anvelopelor.
Noul drog face ravagii printre consumatori, iar efectele asupra creierului uman sunt mult mai nocive decât heroina, conform oficialităţilor ruse.
"Zhgut"(twist), cum a fost botezat drogul arată ca un amestec care se poate fuma, a spus Igor Tolstonogov, şeful poliţiei anti-drog din Tomsk.

"Substanţa se distribuie în cercuri restrânse de persoane toxicomane. Datele noastre. culese din rândul acestora, relevă impactul deosebit de grav al acestei substanţe asupra creierului uman, impact ce poate fi mult mai agresiv decât efectele heroinei" a precizat Tolstonogov pentru RIA Novosti.

Poliţia din Tomsk a făcut demersurile necesare pentru a include acest drog pe lista substanţelor interzise. Astfel, s-ar lua măsurile care se impun pentru a stopa traficul şi consumul noului produs halucinogen.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close