Antena 3 CNN Externe Un pod s-a prăbușit într-un râu din Franţa cu tot cu maşinile care circulau pe el. IMAGINI de la locul tragediei

Un pod s-a prăbușit într-un râu din Franţa cu tot cu maşinile care circulau pe el. IMAGINI de la locul tragediei

Un pod s-a prăbușit într-un râu din Franţa cu tot cu maşinile care circulau pe el. IMAGINI de la locul tragediei
Sursa foto: Foto:Twitter / sdis31officiel
18 Noi 2019   •   12:31

Un camion şi un autoturism au căzut în râul Tarn, după ce un pod s-a prăbuşit luni dimineaţă, în localitatea Mirepoix-sur-Tarn, în sudul Franţei, informează agenţia DPA. Cadavrul unui tânăr de 15 ani a fost recuperat, a declarat presei procurorul Dominique Alzeari.

Este probabil ca nouă persoane să fi fost implicate în incident, a scris anterior pe Twitter Serviciul de pompieri din departamentul Haute-Garonne. Patru dintre ele au fost localizate pe malul râului.

Un oficial al serviciului de pompieri a declarat pentru BFMTV că aproximativ 70 de pompieri au fost mobilizaţi la faţa locului, ajutaţi de scafandri, o unitate de câine şi trei elicoptere.

Podul, aflat pe un drum regional, avea 155 de metri lungime şi fusese construit în 1931, conform postului de radio local France Bleu.

Un raport întocmit pentru Senatul francez anul trecut, după ce 43 de persoane au murit în prăbuşirea unui pod de pe o autostradă în Genova în Italia vecină, a constatat că cel puţin 25.000 de poduri de pe teritoriul Franţei au deficienţe structurale.

Dar primarul din Mirepoix-sur-Tarn, Eric Oget, a declarat pentru BFMTV că podul care s-a prăbuşit a fost renovat complet în 2003 şi a fost verificat periodic de autorităţile locale.

''Este o imagine catastrofală, nu ştiu ce să spun, sunt şocat'', a spus el.

 

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Data de la care românii vor putea călători fără viză în SUA!
x close