Antena 3 CNN High Tech Ainovo Novo 7 - Tableta de 100$, și prima din lume cu Android 4.0

Ainovo Novo 7 - Tableta de 100$, și prima din lume cu Android 4.0

Ainovo Novo 7 - Tableta de 100$, și prima din lume cu Android 4.0
Sursa foto: Foto: www.ainovo.com
06 Dec 2011   •   13:43
MIPS Technologies și Ainovo, două nume mai necunoscute românilor, tocmai au anunțat lansarea primei tablete cu Android 4.0 din lume. Dar asta nu e tot, pentru că tableta Ainovo Novo 7 este în același timp și una din cele mai ieftine din lume, la cei $100, atât cât se anunță că va costa. Prin urmare, Amazon ar trebui să fie îngrijorat cu al său Kindle (199$), iar de iPad ce să mai vorbim?



Să vedem ce primești pentru cei 100 de dolari: cel mai nou sistem de operare Android Ice Cream Sandwich, versiunea 4.0, un procesor decent MIPS de 1GHz cu GPU Vivante GC860, memorie RAM de 512MB și memorie internă de 4GB, care poate fi extinsă.

La banii ăștia nu e chiar rău. Iar în prezent, prețul dictează pe piața tabletelor, scrie Electricpig.co.uk. Astfel, Kindle a depășit în vânzări iPad-ul, weekend-ul trecut potrivit unor retalieri americani.



Mai mult, Novo 7 va fi un concurent serios pentru Kindle, tableta Amazon, de 7 inch mai ales că este mai bine dotată. În afara celor enumerate mai sus, Novo 7 are cameră frontală și posterioară, port USB, HDMI și MicroSD, pentru extinderea memoriei. 

Ainovo Novo 7:
 

×
Subiecte în articol: tableta
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close