Antena 3 CNN High Tech Apple iPod Nano, un design "inconfortabil de familiar". Va reacţiona Nokia?

Apple iPod Nano, un design "inconfortabil de familiar". Va reacţiona Nokia?

Apple iPod Nano, un design "inconfortabil de familiar". Va reacţiona Nokia?
Sursa foto: Foto: maxconsole.com
de N.B.    |    13 Sep 2012   •   18:58

Apple a câştigat una dintre cele mai mari vitorii în justiţie în faţa rivalilor de la Samsung, după ce un judecător din Statele Unite a decis că sud-coreenii au copiat anumite elemente ale iPhone-ului. Mai multe surse au indicat că şi americanii "împrumută" elemente de design şi nu numai.

După lansarea de miercuri a noului iPhone 5, Apple a prezentat şi nou generaţie de iPod Nano, al căror design este "inconfortabli de familiar", după cum au observat mai multe persoane şi au postat imaginile pe reţelele de socializare.

Conform BGR News, în urmă cu un an, avocaţii Apple prezentau la proces Nokia Lumia 800 ca model de smartphone care NU a copiat iPhone. Finlandezii au rămas consecvenţi pe linia designului şi la noile Lumia 900 şi Lumia 920, dar se pare că şi designerilor americani le-a plăcut.

Noul iPod Nano este mai lat decât versiunile anterioare, dispune de touch screen şi este acoperit de o porţinune de sticlă ce se întinde până aproape de marginile gadgetului. Butonul de "Home" este printre puţinele elemente care îl diferenţiază de Nokia Lumia.


×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close