Antena 3 CNN High Tech Ce s-a întâmplat în această dimineaţă cu pagina de Facebook a lui Zuckerberg. Acum trebuie să scoată bani din buzunar

Ce s-a întâmplat în această dimineaţă cu pagina de Facebook a lui Zuckerberg. Acum trebuie să scoată bani din buzunar

Ce s-a întâmplat în această dimineaţă cu pagina de Facebook a lui Zuckerberg. Acum trebuie să scoată bani din buzunar
de O.P.    |    19 Aug 2013   •   12:15

Un informatician palestinian a descoperit o vulnerabilitate în Facebook ce permite postarea de mesaje pe peretele utilizatorilor reţelei de socializare, chiar dacă aceştia nu figurează pe lista de 'prieteni'.

După ce Departamentul de securitate tehnică al Facebook nu a dat nicio importanţă sesizării sale, el a făcut o demonstraţie în acest sens chiar pe pagina personală a lui Mark Zuckerberg, fondatorul acestei reţele de socializare, relatează Vesti-24.

Astfel, vulnerabilitatea detectată de expertul în informatică Khalil Shrateh este un fel de 'vis al spammer-ilor', pentru o astfel de oportunitate distribuitorii de publicitate nesolicitată ar fi dispuşi să plătească milioane de dolari.

El a contactat Departamentul de securitate tehnică al Facebook, căruia i-a furnizat detalii cu privire la respectiva vulnerabilitate.

Cu toate acestea, el fie nu a fost crezut sau, pur şi simplu, cei de la Facebook nu au dorit să-i achite 'premiul' în bani (500 de dolari şi mai mult), promis tuturor celor care detectează 'găuri' în reţea.

×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close