Fostă angajată Facebook, dezvăluiri șocante. Ce se petrece în spatele celei mai cunoscute rețele de socializare

de D.G.    |    29 Apr 2017   •   12:14
Fostă angajată Facebook, dezvăluiri șocante. Ce se petrece în spatele celei mai cunoscute rețele de socializare foto: Pixabay.com

Să lucrezi pentru Facebook pare o oportunitate pe care nu trebuie să o ratezi, însă lucrurile nu par a fi chiar aşa, potrivit unei foste angajate Facebook care a spus pentru The Guardian că acolo a avut parte de cea mai toxică experienţă de muncă, scrie businessmagazin.ro.

Aceasta a dezvăluit că în departamentul în care lucra tronau favoritismul, sexismul şi intimidarea. Mediul de muncă devenise inconfortabil, angajaţii erau nervoşi, deprimaţi şi nu aveau dreptul să îşi exprime opiniile. Părerile femeilor erau ignorate şi nu li se recunoşteau meritele şi competenţa în soluţionarea problemelor, spune fosta angajată.

"Am constatat că, atunci când raportam o problemă sau o discrepanţă, raportul meu nu era luat în considerare. Numai că atunci când un bărbat făcea acelaşi lucru compania se mobiliza în a rezolva acele chestiuni. Această ignorare era devastatoare. Am ajuns la un punct în care nici nu mă mai oboseam să raportez probleme", a adăugat ea.

Parteneri
x close