Antena 3 CNN High Tech HTC Edge, primul telefon quad-core din lume, apare timid în primele imagini

HTC Edge, primul telefon quad-core din lume, apare timid în primele imagini

HTC Edge, primul telefon quad-core din lume, apare timid în primele imagini
Sursa foto: Foto: Pocketnow.com
08 Noi 2011   •   14:01

HTC Edge va fi primul telefon inteligent din lume cu procesor quad-core Nvidia Tegra 3. Iar primele imagini neoficiale care îl prezintă și-au făcut deja apariția pe internet.

Edge nu este doar un telefon cu design drăguț, și piesele de la interior spun multe despre noul handset: procesor quad-core Nvidia Tegra 3 la 1,5 Ghz plus 1GB RAM. Și toată această putere de calcul nu este limitată, deoarece telefonul dispune de o capacitate internă de stocare de 32 GB și sunet de calitate furnizat de Beats audio. Dacă cineva se va gândi să-i atașeze o tastatură wireless și mouse, Edge ar putea fi folosit ca un computer personal.

Camera handset-ului dispune de lentile f/2.2 (29 mm) și 8 megapixeli. Nu se știu amănunte despre partea video, dar se presupune că va avea rezoluție 1080p. Totul va fi afișat pe un display de 4,7 inch (720 p) cu aproape rezoluția unui Retina Display – 312ppi, potrivit Stuff.tv.

HTC Edge va fi prezentat, cel mai probabil, la Mobile World Congress din februarie 2012. Se presupune că va rula cu ajutorul sistemului de operare Ice Cream Sandwich.

×
Subiecte în articol: HTC telefon inteligent smartphone
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close