Antena 3 CNN High Tech Imagini incredibile! A fost spartă bariera, viteza sunetului a fost depăşită

Imagini incredibile! A fost spartă bariera, viteza sunetului a fost depăşită

Imagini incredibile! A fost spartă bariera, viteza sunetului a fost depăşită
15 Oct 2014   •   14:47

Aceste imagini incredibile au fost surprinse exact în momentul în care a fost atinsă incredibila viteză de 770 mile pe oră, spărgând astfel bariera vitezei sunetului.

Fotografiile au fost capturate pe un aparat dedicat fotografului Joe Broyles, care şi-a petrecut ultimii cinci ani încercând să surprindă cel de-al doilea eveniment divizat.

Piloţii care zboară cu viteza sunetului (761.2 mile pe oră) spun de multe ori că este un "zid" invizibil sau "barieră", care trebuie să fie penetrate înainte de a creşte viteza.Joe Broyles şi-a petrecut o jumătate de deceniu în încercarea de a captura aceste fotografii, fiindu-i aproape imposibil din cauza vitezei şi a mişcărilor aeronavei.

Uimitoare imagine dispune de un F-18 Super Hornet 2 jet, cu un con de vapori de formare în jurul ei.Acesta a admis că a fost nevoie de mult noroc pentru a putea captura aceste imagini "Se mişca atât de repede încât am crezut că este o lovitură de bici".

"Am încercat timp de cinci ani să fotografiez ceva care are o viteză mai mare decât a sunetului", a mai adăugat Joe Broyles.

 "Când am văzut fotografia, am fost absolut extaziat!", a explicat  momentul, fotograful Joe Broyles.

"Am aşteptat atât de mult momentul acesta. Iar când mi-am vazut visul împlinit, am strigat: în sfârşit, am reuşit!"Urmăriţi mai multe imagini în care este "spartă" bariera sunetului!

×
Subiecte în articol: imagini aeronave piloti fotografii

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close