Antena 3 CNN High Tech Mai multe persoane au stat la coadă pentru a cumpăra iPad-uri, la Luvru, decât pentru a vedea Mona Lisa

Mai multe persoane au stat la coadă pentru a cumpăra iPad-uri, la Luvru, decât pentru a vedea Mona Lisa

Mai multe persoane au stat la coadă pentru a cumpăra iPad-uri, la Luvru, decât pentru a vedea Mona Lisa
Sursa foto: ipad
29 Mai 2010   •   10:14

Sute de persoane au stat vineri la coadă în galeria comercială Carrousel din cadrul muzeului Luvru pentru a cumpăra un tablet PC iPad, produs de Apple, depăşind considerabil numărul persoanelor care aşteptau să intre pentru a vedea celebra pictură Mona Lisa, potrivit Bloomberg.

Apple a lansat vineri iPad în afara Statelor Unite, după ce a înregistrat vânzări foarte mari pe piaţa americană în aproape două luni.
În oraşul australian Sydney, cumpărătorii au stat afară la temperaturi scăzute pentru a fi printre primii care achiziţionează noul gadget, în timp ce la Tokio oamenii au aşteptat la cozi şi până la 40 de ore.
După vânzări de un milion de unităţi în SUA în mai puţin de o lună de la lansarea de pe 3 aprilie, iPad-ul este acum disponibil în Australia, Canada, Japonia şi şase state europene.
Apple a amânat în urmă cu aproape o lună lansarea iPad în Europa din cauza cererii peste aşteptări din SUA. În Europa produsul va fi disponibil în Germania, Franţa, Italia, Spania, Elveţia şi Marea Britanie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: iPad pictura Mona Lisa Apple
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close