Antena 3 CNN High Tech Schimbarea majoră pe care o face Facebook. Vouă v-a apărut?

Schimbarea majoră pe care o face Facebook. Vouă v-a apărut?

Schimbarea majoră pe care o face Facebook. Vouă v-a apărut?
08 Iul 2015   •   12:14

Încercând să faciliteze navigarea prin News Feed şi redarea de clipuri video de lungă durată, Facebook experimentează o nouă metodă de redare, scrie playtech.ro.

Dacă v-aţi făcut un obicei din redarea de clipuri video pe Facebook, s-ar putea să vă fie foarte greu să rezistaţi tentaţiei de a naviga prin News Feed în timp ce respectul clip se rulează. Pentru că aceasta este o problemă importantă pentru gigantul în socializare care încearcă să devină o sursă cât mai relevantă de conţinut video, compania lui Zuckerberg s-ar putea să fi găsit o soluţie.

Inspirată din aplicaţia YouTube pentru mobile, noua funcţie este una foarte simplă şi eficientă. Practic, dacă va ajunge să fie propagată la scară largă, datorită noului sistem de redare, veţi putea scoate clipurile video din News Feed sub forma unor pop-up-uri pe care le puteţi muta oriunde pe pagină. E ca şi cum veţi avea o a doua fereastră de Facebook integrată în prima, imună la scroll-ul mouse-ului. Pentru a profita de această idee, din fereastra de redare a clipului va trebui să faceţi click pe pătratul ilustrat în imaginea de mai jos. Imediat după click, acel film va începe să ,,plutească” deasupra fluxului de postări de la toţi prietenii voştri.

Mai multe, pe playtech.ro.

×
Subiecte în articol: Facebook video
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close