Antena 3 CNN High Tech Uimitoarele aplicații ale unui display flexibil. Așa vor arăta tabletele și telefoanele inteligente

Uimitoarele aplicații ale unui display flexibil. Așa vor arăta tabletele și telefoanele inteligente

Uimitoarele aplicații ale unui display flexibil. Așa vor arăta tabletele și telefoanele inteligente
05 Dec 2011   •   14:57
Display-urile flexibile nu mai sunt de ceva vreme echipamente SF. Iar divizia Mobile Display a celor de la Samsung a dus conceptul mult mai departe. Viitorul se arată luminos în privința următoarelor generații de gadget-uri.

Astfel divizia Samsung Mobile Display a creat un clip video pentru a demonstra ce se poate face cu un display AMOLED pliabil și transparent. Așa ar putea arăta în viitorul apropiat tabletele și telefoanele mobile. Potrivit clipului, viitoarele telefoane inteligente se vor despături și se vor transforma astfel în tablete, folia transparentă fiind utilizată și ca aparat foto.

Tableta / smartphone-ul viitorului: 


Producția unui asemenea device Samsung este încă îndepărtată însă compania coreeană va lansa primele produse cu display-uri flexibile AMOLED în 2012, scrie Slashgear.com. Cel mai probabil, acestea vor fi un hibrid între un telefon inteligent și o tabletă.



Și Nokia a prezentat recent, la Nokia World 2011, conceptul Kinetic, care folosește flexibilitatea display-ului pentru a comanda device-ul.



×
Subiecte în articol: smartphone tableta Samsung
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close