Antena 3 CNN Horoscop 11-18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii iau decizii mari. Săgetătorii îşi deschid inima

11-18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii iau decizii mari. Săgetătorii îşi deschid inima

11-18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O săptămână care începe cu luna nouă în Berbec. Avem multe de făcut în această săptămână, să fim energici, să avem voință, să ne clarificăm obiectivele și să le împlinim.

11-18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii iau decizii mari. Săgetătorii îşi deschid inima
de Claudia Popovici    |    11 Apr 2021   •   09:22

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

11 aprilie - 18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci săptămâna începe grozav. Luna nouă se produce în semnul lor zodiacal. Iau decizii mari, sau dacă le-au luat, acum sunt hotărâți și pregătiți să le pună în practică. Gândesc foarte financiar mai ales marţi şi miercuri. Nu sunt zile uşoare, trebuie să se descurce cu ce au, cu bani puţini sau nu atât de multe resurse pe cât şi-ar dori pentru a atinge ce şi-au propus. Pentru joi și vineri zile de destin foarte importante cu cine se întâlnesc și ce vorbesc și care este viziunea lor despre care sunt pașii prin care pot să își atingă obiectivele în weekend.

11 aprilie - 18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, săptămâna începe cu toate calculele foarte bine făcute, poate chiar niște decizii pe care nu le-au anunţat celorlalți. Deci vor surprinde cu alte cuvinte, pe toată lumea chiar și pe ei înșiși mai ales marți și miercuri, când încep să le pună în practică sau să bată toba și să spună eu "nu mai merg alături de..." sau "numai fac parte din...". Este foarte posibil să se distanțeze de multe persoane, sau să iasă din unele proiecte, asta se întâmplă mai ales marți și miercuri. Pentru joi și vineri fac foarte bune calcule financiare și știu exact ce vor să câștige. Drumuri în weekend.

11 aprilie - 18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, luna nouă, de luni, aduce o altă perspectivă, de viitor, sau ei abordează altfel viitorul, mult mai tonic mult mai optimiști, cu mai multă încredere. Se poate datora doar lor și felul în care s-au mobilizat sufletește dar și altor persoane care îi încurajează. Marți și miercuri trebuie să fie un pic atenți la greșelile pe care le au făcut să nu le repete. Ei au înțeles deja lucrurile acestea, încât se observă foarte bine pe ei înșiși și aplică lecțiile învățate în trecut. Pentru joi și vineri zile foarte bune de voință, de determinare dar și de acțiune și mobilizare. Posibile drumuri în afara orașului sau și le pregătesc.

11 aprilie - 18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci săptămâna începe foarte bine cu luna nouă în zona carierei, deci sunt noi direcții de autoritate, de conducere și de acțiune în viață pe care încep să le materializeze și se țin de planurile făcute toată săptămâna. Marți și miercuri pot fi un pic delicate, mai ales dacă, contrariază pe cineva cu luările lor de poziție, sau deciziile pe care le iau, dar se pare că nu le pasă, întorc spatele lumii și merg împotriva curentului, pentru că așa li se pare lor potrivit, nu pentru că ar fi încăpățânați sau retrograzi. Pentru joi și vineri zile bune de rezolvare a unor probleme cu ajutorul altcuiva. Este bine să-şi strâng alături de ei persoanele care fac parte din tabăra lor.

11 aprilie - 18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii au și ei o lună nouă în zona proiectelor și planurilor mari de viață. Se schimbă agenda sau abia acum este configurată foarte clar. De asemenea, planuri legate de străinătate, de călătorii sau întâlniri sau colaborări cu persoane de afară, sau din alt oraș sunt foarte puternic subliniate de planete. Un act important care este de asemenea obținut luni, sau de care fac uz, face agenda pentru zilele următoare. Marți și miercuri decizii importante pe care le iau, adoptă o poziție intransigență, iar joi și vineri niște reușite de care se bucură.

11 aprilie - 18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, luna nouă consfințește un parteneriat, legătura cu cineva. Pe de alta parte, le dă foarte mult curaj, luna nouă, de luni multor Fecioare, în sensul că le confirmă eforturile de până acum. Sunt sigure pe ele știu că au vor pe ce să se bazeze, au rezultate în urma experiențelor  așa că pot merge cu mai multe încredere. Cu ocazia asta se și rezolvă complexele sau ezitările de până acum. Așa că marți, miercuri și joi sunt zile grozave de putere, autoritate în carieră, mai ales acte bune care le deschid ușile.

11 aprilie - 18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanțele au luna nouă foarte bună, luni, în zonă relațiilor. Şi ele pot surprinde pe cineva printr-un accept sau un acord pe care îl dau, pot semna un act, încep în parteneriat și derulează niște activități împreună cu alții. Banii poate nu sunt mulți, înțeleg asta marți și miercuri, sau nu sunt ușor de obținut, dar și faimă este un câștig, așa încât merg mai departe şi pentru alte lucruri nu doar pentru bani. Joi și vineri sunt zile grozave pentru niște decizii care se iau în urma unor ședințe sau consfătuiri.

11 aprilie - 18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru scorpioni o lună nouă în zona muncii. Luni este o zi esențială de felul în care ei lucrează, se mobilizează, conlucrează cu ceilalți, de claritatea discursului lor, a felului în care îi motivează pe ceilalți depind foarte multe lucruri, nu doar în săptămâna care se desfășoară. Întâlniri importante marți și miercuri și, poate că mai sunt și ciocniri, poate că mai și polemizează cu oamenii cu care trebuie să lucreze, dar până la urmă scopul comun, perspectiva unor câștiguri aduce pe toată lumea la un punct comun, dar asta se întâmplă joi și vineri. Călătorii în weekend.

11 aprilie - 18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru săgetător e o nouă speranță în viață. Pentru unii poate veni din zona iubirii, dragoste romantică sau iubire pentru o persoană apropiată şi de aici consens, înțelegere pentru că își deschide inima. Marți și miercuri muncă multă. Unii renunță la muncă, sunt surprize legate de zona profesională. Unii se mobilizează și în sfârșit materializează niște proiecte, alții se extrag din niște proiecte care sunt peste puterile lor, de care nu au chef, sau nu le mai plac aşa încât joi și vineri trebuie să își asume public o poziție dacă mai sunt, sau nu mai sunt întru-un parteneriat.

11 aprilie - 18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorn aranjamente în familie încă de luni. Munca depusă în ultimele săptămâni în casă își arată roadele. E o zi foarte buna, se stabilește o direcție pentru ei dar și pentru familie, dar ziua de luni este foarte bună, pentru că clarifica această direcție. Toată săptămâna este foarte tonică și veselă pentru ei se încheie foarte bine cu niște rezultate urmărite de multă vreme.

11 aprilie - 18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru vărsători luna nouă, luni în zona ideilor și comunicărilor, ca și când ar avea niște ședințe care se încheie cu niște concluzii, o agendă și niște etape pe care trebuie să le bifeze toți cei care au participat la acele concluzii și ședințe. Marți și miercuri se adună poate, nu foarte ușor, pentru a începe să implementeze ce și-au propus luni. Pot fi discuții în familie, mai ales dacă nu există un numitor comun în legătură cu interesele legate de confort, în special. Joi și vineri sunt într-o formă grozavă, au chef de lucru și privesc lucrurile un pic mai detașat. Lucrează în weekend.

11 aprilie - 18 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești luna nouă este fixată în zona câștigurilor a motivării și a banilor. Știu ce au de făcut, lucrurile sunt foarte limpezi, știu cu ce și cu cine lucrează, așa încât toată săptămâna bifează acele puncte din agenta lor. Întâlniri importante și discuții, dar în general pe un ton intransigent, pentru că s-au lămurit și atunci impun și celorlalți normele lor, cumva. Joi și vineri zile foarte bune de concentrare, eficiență și cumva lucrează foarte bine la un fundament pentru ei și la consolidarea poziției lor la locul de muncă. Distracție în weekend.

O săptămână care ne solicită, începe foarte bine cu această lună nouă care clar vorbește despre planurile scopurile, obiectivele noastre de care trebuie să ne ținem, așa încât poate fi esențială această săptămână pentru tot anul.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close