Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 mai 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au argumentele de partea lor, Balanțele își clarifică perspectiva

Horoscop 13 mai 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au argumentele de partea lor, Balanțele își clarifică perspectiva

Horoscop 13 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astăzi trebuie să fim foarte isteți, este important să aducem rațiunea alături de intuiție. O zi în care discutăm mult și poate că e bine să și ascultăm cu adevărat pentru a ști ce și cum să spunem oamenilor cu care colaborăm.

Horoscop 13 mai 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au argumentele de partea lor, Balanțele își clarifică perspectiva
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Mai 2021   •   08:36

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 13 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Ședințe, drumuri, intră în contact cu multe persoane. E important să aibă tact și diplomație în conversații, și să știe și să asculte. 

Horoscop 13 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Bani astăzi, sunt foarte inteligent manevrați azi de către Tauri. Știu să se folosească și de acte, contracte sau lege pentru a ajunge la ei. Argumentele sunt de partea lor.

Horoscop 13 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Flexibilitate și adaptabilitate. mai ales în relația cu autoritățile. Nu trebuie să trântească ușa și nici să critice prea mult, să găsească o parte bună în orice pentru a păstra uși deschise. 

Horoscop 13 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii aud multe astăzi și se pot folosi de informațiile pe care le au chiar dacă nu sunt pentru interesul lor imediat, cumva, mai târziu, ele se pot dovedi utile.

Horoscop 13 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii se pot inspira din modelele din jur sau pot pune cap la cap niște informații pe care le află, astfel încât să-și contureze o cale mai bună de rezolvare a problemelor.

Horoscop 13 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, ziua poate aduce impozanță, se impun în fața celorlalți și prin  cunoștințe, dar și prin tact. Știu să explice oamenilor lucruri și chiar să îi unească pentru a conlucra.

Horoscop 13 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe ziua este marcată de o claritate pe care o aduce o informație sau un act sau sfatul cuiva și, în felul acesta, o perspectivă de viitor sau o soluționare a unor probleme.

Horoscop 13 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, bani la care pot ajunge mult mai ușor, își dau seama cum să nu mai piardă timp, energie, resurse sau cum să nu mai piardă bani, ci să câștige mai mulți și mai ușor decât până acum.

Horoscop 13 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au parte de discuții și tot felul de negocieri, la unii sunt legate mai mult de planul sentimental - se explică foarte multe. La alții pot fi legate de bani și de acte care vizează banii.

Horoscop 13 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii au o zi foarte harnică și sunt mulțumiți de rezultate la final de zi. Unii pot obține bani,, alții iau decizii foarte practice. 

Horoscop 13 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători vorbim de o zi a creației și inspirației, au nevoie de idei ingenioase, altfel decât rezolvă ceilalți lucrurile.

Horoscop 13 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești, căminul și casa sunt vizate astăzi de astre. Multe discuții în casă pentru a avea de partea lor ajutorul de care au nevoie.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close